BOUWEN EN VERBOUWEN
DOOR PROFESSIONALS

CONTACTEER ONS

 

Uw bouwplannen, onze know-how
SAMEN HOOGSTAAND EN BETAALBAAR BOUWEN

 

Door onze ruime ervaring in de bouwsector zijn wij de ideale

partner voor uw bouwproject! Onze vakkundigheid maakt van

een bouwproject een waar DROOM-PROJECT.

 

 

CONTACTEER ONS

OVER ONS

We zijn ontstaan als logisch gevolg van de activiteiten die we uitvoeren met onze zusteronderneming ACA-DUMON.  Gezien onze jarenlange ervaring als bouwcoördinator en energiedeskundige zijn we ons er van bewust dat ervaring, kwaliteit en kwantiteit hand in hand moeten samen gaan om een bouwproject tot een goed einde te brengen.  Wij beloven u niet alleen zaken, wij durven ze ook te realiseren!!  Alle kennis en expertise inzake bouwopdrachten, van klein tot groot, is dus aanwezig in ons team. Door meer dan 15 jaar ervaring te hebben in de bouwsector, kunnen wij een zeer uitgebreid aanbod van opdrachten aan. Elke opdracht bestaat uit een volwaardig takenpakket, waarvoor telkens een professionele aanpak en oplossing wordt aangeboden.

Leg ons uw bouwplannen voor en wij bieden u een oplossing.

REALISATIES

Bekijk een greep uit onze realisaties. 

Wij voeren werkelijk alles uit wat moet gecoördineerd worden en waar u, door uw drukke dagtaak, de tijd niet voor vindt om dit te realiseren.

 

 

DROMEN WORDEN GEREALISEERD!

 


Heeft u bouw- of verbouwplannen?
vraag een vrijblijvend gesprek aan over onze mogelijkheden.

MODELWONING

 

Om onze klanten het beste advies en de beste begeleiding te kunnen bieden hebben wij achter onze burelen een modelwoning gebouwd, meer bepaald een BEN woning (Bijna Energie Neutraal).

 

Op eenvoudig verzoek, na afspraak, kan u deze bezoeken en een antwoord vinden op de meest uiteenlopende bouwvragen.  De woning is zo opgebouwd zodat we verschillende uitvoeringen kunnen laten zien.  Wij tonen u de voor- en nadelen van bepaalde systemen en/of materialen.  Dit zal uw keuze veel eenvoudiger maken.

KOM HET BELEVEN.

 

 

Nog niet overtuigd?

via 3D simulaties overlopen we alle werken op voorhand zodat er geen verrassingen optreden tijdens de uitvoering op de werf.

 

 

BIJ ONS ZIET U WAT U KRIJGT VOOR UW GELD!

 


Voor meer informatie of andere vragen : contacteer ons!